Γεωγραφία των υπηρεσιών μας
Από το 2009, ημερομηνία ολοκλήρωσης της Εγνατίας οδού (Αυτοκινητόδρομος Α2), η Βόρειος Ελλάδα, έχει το μεγαλύτερο οδικό σύνδεσμο από την Αδριατική Θάλασσα προς την Τουρκία, ο οποίος είναι επίσης μέρος του διεθνούς Ευρωπαϊκού αυτοκινητόδρομου Ε 90. Η Θεσσαλονίκη, ευρισκόμενη στο κέντρο του Α2, έχει πολύ εκλεκτική θέση όσον αφορά τις οδικές μεταφορές.

Οδικές μεταφορές
Αρχής γενομένης το Νοέμβριο του 2018 μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ως επίσημα αναγνωρισμένοι από το Ελληνικό Κράτος, Οδικοί Μεταφορείς, κάτοχοι της σχετικής άδειας. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το ΦΔΧ Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Opel Movano 3,5tn με χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 7,2 cbm – 1400kg για φορτίο απλού φόρτου σε όλο τον άξονα της Εγνατίας Οδού, από την Αλεξανδρούπολη εως την Ηγουμενίτσα καθώς επίσης και στις διεθνείς μεταφορές σε εκθέσεις της Ευρώπης.

Η Onitas Hellas έχει ειδικές συμφωνίες με οδηγούς από/προς όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Προσφέρουμε υπηρεσίες Πλήρους Φορτίου (Full TruckLoad - FTL) καθώς και Μερικού Φορτίου (Less Than Truckload - LTL) ανάλογα με τη ζήτηση.


Μεταφορές έργων τέχνης και σύγχρονων βυζαντινών εικόνων
Η εταιρεία μας είναι υποστηρικτής των τεχνών και αυτό αντανακλάται στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα έργα τέχνης. Η Θεσσαλονίκη, υπήρξε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, όταν για πρώτη φορά προσφέραμε αυτές τις υπηρεσίες μας με επιτυχία. Το προσωπικό μας εξειδικεύεται στη συσκευασία/αποσυσκευασία, συλλογή και παράδοση όλων των ειδών έργων τέχνης καθώς και κατασκευές και εξοπλισμό μουσικών εκδηλώσεων.

Επίσης αναλαμβάνουμε τις διατυπώσεις που απαιτούνται για την αποστολή σύγχρονων βυζαντινών έργων τέχνης προς το εξωτερικό σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Με την Onitas Hellas μπορείτε να είστε σίγουροι για την συλλογή ή παράδοση των αγαθών σας από τις γκαλερί και τα μουσεία της Θεσσαλονίκης.

Ασφάλεια διεθνών εμπορευματικών μεταφορών
Όλα τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε καλύπτονται από την διεθνή εγγύηση ασφαλείας CMR, αλλά υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ασφάλισης εφ' όσον το επιθυμεί ο πελάτης.
International transport
Οδικές Μεταφορές
Συνεργασία με την HTG Kayalar International Transport

Από τον Αύγουστο 2015, η Onitas Hellas, ξεκίνησε μια στρατηγική συνεργασία στον τομέα της οδικής μεταφοράς, για full και groupage φορτία, με την Τουρκική εταιρεία διεθνών μεταφορών HTG Kayalar International Transport.

Μέσω της HTG, η Onitas Hellas, προσφέρει ανταγωνστικούς ναύλους οδικής μεταφοράς για βιοτεχνίες και βιομηχανίες οι οποίες συνεργάζονται με προμηθευτές από την Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, καθώς και άλλα σημαντικά εμπορικά κέντρα στην Τουρκία. Μπορεί, αντιστρόφως να υποστηρίξει ελληνικές εξαγωγές στη γείτονα χώρα χωρίς δυσκολία.
Υπηρεσίες οδικών μεταφορών

Ιδιόκτητος στόλος

Η HTG Kayalar International Transport έχει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων και η Onitas Hellas έχει την αποκλειστικότητα στη διαχείριση των φορτίων της Βορείου Ελλάδος. Στόχος μας είναι η πιο άμεση και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας, με τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους της αγοράς.

Δυναμική είσοδος στην ελληνική αγορά

Τους τελευταίους 5 μήνες του 2015, όταν άρχισε και η συνεργασία αυτή, εξυπηρετήσαμε φορτία περισσότερων των 400 τόνων. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει πάνω από 30 βιομηχανίες των οποίων οι προμηθευτές εμπιστεύονται τη συνεργασία μας για τα φορτία τους. Όλα τα παραπάνω τα καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα, εν μέσω capital controls και άλλων οικονομικών δυσκολιών.
Εμπιστευτείτε μας, και δε θα χάσετε.