Γεωγραφία των υπηρεσιών μας
Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι πλήρως οργανωμένος και ασφαλής, με έμπειρο προσωπικό, σύγχρονο και παραγωγικό εξοπλισμό και εξυπηρετεί εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Onitas Hellas εξειδικεύεται στα εμπορεύματα FCL, LCL και transit μέσω του Λιμένος Θεσσαλονίκης και προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στον πελάτη με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Φόρτωση Container - FCL/LCL

Πλήρες Φορτίο Container: Μπορούμε να παρέχουμε πολλές εναλλακτικές, με καθημερινές ναυτιλιακές γραμμές. Σε συνεργασία με τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχουμε στους πελάτες μας λεπτομερές πρόγραμμα που αφορά την ημέρα και τη διάρκεια της μεταφοράς, τις χρεώσεις φόρτωσης και διασφαλίζουμε ότι τα αγαθά θα παραδωθούν χωρίς καμία ζημία.

Μερικό Φορτίο Container: Η Onitas Hellas θα χειριστεί οποιαδήποτε ζήτηση για οποιοδήποτε προορισμό και θα σας κάνει την οικονομικότερη προσφορά. Η εταιρεία μας συνεργάζεται επίσης με το Λιμένα Πειραιώς καθώς επίσης και με ημερήσιες αποστολές φορτηγών μπορούν τα εμπορεύματα να αποσταλούν μέσω του Πειραιά.

Εκτελωνισμός
Εκτελωνισμός εισαγωγής - εξαγωγής όπως επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες για το δασμολόγιο και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις μπορούν να παρασχεθούν ανάλογα με τη ζήτηση του πελάτου.

Tranzit
Μπορούμε να προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες προώθησης στη Νοτιανατολική Ευρώπη σε ανταγωνιστικούς ναύλους. Ειδικές κατηγορίες όπως τσιγάρα, αλκοόλ και πυρομαχικά έχουν ειδικές απαιτήσεις οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται πριν την αποστολή.

Περισσότερες πληροφορίες
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες ναυτιλιακής μεταφοράς που προσφέρουμε πατώντας στις εικόνες των συνδυασμών αποστολής και φορτίων container.
Φορτία container

μεγέθη container


Συνδυασμοί αποστολής

Ναυτιλιακές μεταφορές