Γεωγραφία των υπηρεσιών μας
Η Onitas Hellas μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε φορτίο αεροπορικής αποστολής από/προς οποιοδήποτε προορισμό. Σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο πρακτόρων μας, μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά σας σε οποιοδήποτε πολιτικό αεροδρόμιο ζητηθεί με άμεσες αποστολές στη πρώτη διαθέσιμη πτήση.

Η γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης, είναι το κύριο πλεονέκτημα του αεροδρομίου της, το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται (σύντομα με το νέο αεροδιάδρομο 10-28) ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερες εμπορικές ανάγκες. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές εταιρείας στον Εμπορικό Σταθμό του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

Έχουμε εξειδίκευση σε διαδικασίες tranzit από/προς Νοτιοανατολική Ευρώπη ενώ έχουμε εξαιρετική εμπορική σχέση με την Τουρκία.

Ασφάλεια
Μια από τις μεγαλύτερες μέριμνες της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια των αγαθών σας. Η Onitas Hellas παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, που απαιτούνται για να παραληφθούν τα αγαθά ανέπαφα από ο,τι μπορεί να συμβεί κατά τη μεταφορά.


Εκτελωνισμός
Εκτελωνισμός εισαγωγής - εξαγωγής όπως επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες για το δασμολόγιο και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις μπορούν να παρασχεθούν ανάλογα με τη ζήτηση του πελάτου.

Χρεώσεις
Προσφέρουμε ειδικούς ναύλους για διαφορετικά είδη, και πάντα διαμορφώνουμε την τιμολογιακή μας πολιτική ώστε να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πελάτη. Η Onitas Hellas έχει ειδικές χρεώσεις για εισαγόμενα εμπορεύματα και προσφέρει οικονομική μεταφορά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.
Εν συντομία

  • Άμεσες αποστολές με την πρώτη πτήση

  • Συγκεντρωτικά φορτία σε ειδικές τιμές

  • Ειδικές τιμές για διαφορετικά commodities

  • Οικονομικές μεταφορές στη Βόρειο Ελλάδα

  • Εκτελωνισμός εισαγωγής-εξαγωγής

  • Tranzit στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Air Cargo