Ξύλινες συσκευασίες οίνου και ελαίου

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών logistics, παρέχουμε επίσης ξύλινα κιβώτια για μεταφορά οίνου και ελαίου.

Η Ελλάδα, είναι μια όμορφη χώρα, με το κρασί και το ελαιόλαδο να αποτελούν σημαντικά αγαθά τα οποία εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε συσκευασίες μεταφοράς καθώς και πολυτελείς συσκευασίες για αυτά τα προϊόντα ανάλογα με τα διεθνή πρότυπα για απεντόμωση.

Κιβώτια Οίνου

Προσφέρουμε διάφορα μεγέθη για 1, 2, 3, 4, 6, 12 φιάλες ή για οποιαδήποτε διάσταση και τύπο επιθυμεί ο πελάτες, υπό ορισμένες προδιαγραφές. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα πυρογραφίας και εκτύπωσης laser του σήματος, χρήση γκιλοτίνας φιάλης καθώς και μια ποικιλία υλικών προστασίας για την ευθραυστότητα.

Κιβώτια Ελαιολάδου

Προσφέρουμε διαφορετικά μεγέθη για 5 έως 17 lt ελαιολάδου, με ή χωρίς απεντόμωση. Μεντεσές, χερούλι και συρόμενο άνοιγμα διατίθενται επίσης κατόπιν ζήτησης. Light OSB, plywood και pallet collars αποτελούν μερικές από τις πιθανές παραλλαγές αυτών των κιβωτίων

Κιβώτια πολυτελείας

Τέλεια για δώρο, τα ξύλινα κιβώτια για οίνο και ελαιόλαδο είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε μέγεθος και με κομψό και ανθεκτικό δέσιμο. Απεντομωμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσφέρετε κρασί ή ελαιόλαδο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξύλινες συσκευασίες οίνου και ελαίου


Κιβώτια Ελαιολάδου