Υπηρεσίες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Εδρεύοντας στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες στους εκθεσιακούς χώρους της HELEXPO. Πιο συγκεκριμένα:

 • Διατυπώσεις Carnet ATA για προέλευση εκτός Ε.Ε.
 • Εισερχόμενη-εξερχόμενη διαχείριση φορτίου
 • Παράδοση στο περίπτερο/σταντ
 • Παραλαβή από το περίπτερο/σταντ
 • Αποθήκευση κατά τις ημέρες της έκθεσης

 • Υπηρεσίες Ευρωπαϊκών Εκθέσεων
  Έχουμε μεγάλη εμπειρία στα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης όπως τα Frankfurt Messe, Paris Nord Villepinte, Hannover Messe, Nurnberg Messe, Exponantes και άλλα.

  Κάποιες από τις διεθνείς εκθέσεις στις οποίες στις οποίες το βαθύ know-how μας μπορεί να είναι χρήσιμο σε σας: Premiere Vision Paris, JEC Europe, Maison&Objet, Automechanika Frankfurt, Chillventa, Frankfurter Buchmesse, Europain, Carrefour International du Bois. Εξειδικευμένο προσωπικό και προσωπική επίβλεψη είναι οι βασικοί μας κανόνες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

  Έχουμε ειδικές συμφωνίες με τους κατά τόπους διαχειριστές φορτίου: Kuhne-Nagel, Agility, Messe Frankfurt, Gondrand, ESI, ώστε να σας προσφέρουμε συνολικό πακέτο υπηρεσιών, για να αποφύγετε συμφωνίες με πολλαπλούς εργολάβους.

  Ελλάδα προς Κεντρική Ευρώπη μετ' επιστροφής
  Μπορούμε να σας προσφέρουμε αποκλειστική μεταφορά μετ' επιστροφής από την Ελλάδα σε μεγάλα Ευρωπαϊκά εκθεσιακά κέντρα χρησιμοποιώντας το ΦΔΧ Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών, Opel Movano 3,5tn με ωφέλιμο φορτίο 7,2 cbm και 1298 kg.

  Το ωφέλιμο φορτίο του αποκλειστικού φορτηγού μας είναι 4 μη-στοιβάξιμες ή 8 στοιβάξιμες παλλέτες με διαστάσεις ως εξής:

  μέγιστο βάρος: 1298 kg
  μέγιστο ύψος: 1,90m
  μέγιστος όγκος: 7,2 cbm

  Για το φορτίο σας από την Ελλάδα, επικοινωνήστε με:
  Κο. Κωνσταντίνο Μπουκουβάλα και expo -at- onitas-hellas.gr


  Τουρκία προς Κεντρική Ευρώπη μετ' επιστροφής
  Σε συνεργασία με την αδελφή Τουρκική εταιρεία Onitas Logistic μπορούμε να μεταφέρουμε τα προϊόντα σας και τα υλικά της παρουσίας σας στις εκθέσεις. Είμαστε ειδικοί στις διαδικασίες Carnet ATA στα σύνορα και τα τελωνεία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε κανένα εμπόδιο να μη καθυστερήσει την έγκαιρη παράδοση των αγαθών σας.

  Για το φορτίο σας από την Τουρκία, επικοινωνήστε με:
  Κο. Mahmut Nuri Gundogdu και onitasexpo -at- gmail.com

  Υπηρεσίες εκθέσεων