ναυτιλιακές μεταφορές

Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι πλήρως οργανωμένος και ασφαλής, με έμπειρο προσωπικό, σύγχρονο, παραγωγικό εξοπλισμό και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η Onitas Hellas σας προσφέρει ανταγωνιστικούς ναύλους για τη μεταφορά εμπορευμάτων FCL, LCL και Tranzit.


Οδικές μεταφορές


Η Onitas Hellas έχει ειδικές συμφωνίες με οδηγούς φορτηγών από και προς όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία). Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς Πλήρους Φορτίου (Full TruckLoad - FTL) καθώς και Μερικού Φορτίου (Less Than Truckload - LTL) ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει.


οργανικά φρούτα

Εκπροσωπούμε στην Ελλάδα, την εταιρεία Amanos Fruits, θυγατρική της Onitas Logistic. Η Amanos Fruits παράγει υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας φρούτα, τα οποία κατακτούν κάθε μέρα τη θέση τους στην αγορά οργανικών προϊόντων. Η εταιρεία μας λειτουργεί το μεγαλύτερο θερμοκήπιο στην πεδιάδα Amik στο Hatay.

onitas hellas gr  onitas hellas en  onitas hellas tr

Onitas Hellas facebook      Onitas Hellas LinkedIn      Onitas Hellas twitter
Καλωσορίσατε στην νέα ιστοσελίδα της Onitas Hellas η οποία σχεδιάστηκε για να έχετε πιο εύκολη και αποτελεσματική παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
Η καινοτομία του νέου μας site είναι η φόρμα ζήτησης την οποία δημιουργήσαμε ώστε να έχουμε άμεση επικοινωνία μαζί σας. Χρησιμοποιήστε την για να μας ζητήσετε ναύλο μεταφοράς για τα αγαθά σας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.


onitas logistic
Αεροπορικές μεταφορές

Η Onitas Hellas μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε φορτίο αεροπορικής αποστολής από/προς οποιοδήποτε προορισμό. Σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο πρακτόρων μας, μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά σας σε οποιοδήποτε πολιτικό αεροδρόμιο ζητηθεί με άμεσες αποστολές στη πρώτη διαθέσιμη πτήση.
Ξύλινα κιβώτια

Στο πλαίσιο των logistics, παρέχουμε ξύλινα κιβώτια για μεταφορά οίνου και ελαίου.
Η Ελλάδα, είναι μια όμορφη χώρα, με το κρασί και το ελαιόλαδο να αποτελούν σημαντικά αγαθά τα οποία εξάγονται παντού. Παρέχουμε συσκευασίες μεταφοράς καθώς και πολυτελείς συσκευασίες για αυτά τα προϊόντα ανάλογα με τα διεθνή πρότυπα για απεντόμωση.


υπηρεσίες διεθνών εκθέσεων
Έχουμε μεγάλη εμπειρία στα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης όπως τα Frankfurt Messe, Paris Nord Villepinte, Hannover Messe, Nurnberg Messe, Exponantes και άλλα. Κάποιες από τις διεθνείς εκθέσεις στις οποίες στις οποίες το βαθύ know-how μας μπορεί να είναι χρήσιμο σε σας: Premiere Vision Paris, JEC Europe, Maison&Objet, Automechanika Frankfurt κ.α.